FANFARE CRESCENDO RATUM

Jubileum

10 jaar

In de vergadering van januari 1956 werd be­sloten een receptie te houden ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum, met aansluitend een dansavond m.m.v. de "Leemkappelle", (zij waren een onderdeel van de KWOV). Dit alles vond plaats in gebouw Emma te Ratum

20 jaar

Het 20-jarig jubileum werd gevierd met twee feestavonden en een receptie.

25 jaar

In eerste instantie werd dit jubileum in intieme kring, bestuur/leden en dirigent, gevierd. Gezellig samenzijn gevolgd door een receptie.

Dit jubileum werd verder gevierd met twee feestavonden, beiden verzorgd door "De Noten­krakers" uit Zieuwent en besloten werd met een dansavond m.m.v. Concordia's dansorkest.
Er werd een verloting gehouden om de kosten zo gering mogelijk te houden. De prijzen wer­den beschikbaar gesteld door de leden zelf.

In juni hebben ze een "Groot boeren en Tiro­ler Kapellenconcours" georganiseerd.

40 jaar

Op 12 april werd het jubileumconcert gegeven in het CC, m.m.v. de leerlingen, Het Konink­lijke Winters­wijkse Mannenkoor, het dameskoor Con Amore uit Ratum, een rockgroep en een koperkwartet.

Op de echte jubileumdatum 15 april, werd er een jubileumavond gehouden voor de leden. Om 18.00 uur werd er begonnen voor de jeugd. Er werden spelletjes gedaan, een tekenfilm ge­draaid en er werd getrakteerd. Voor de oudere leden was er een gezellige avond, waar kran­teknip­sels konden worden nagelezen en er was aan­dacht voor de leden die langer dan 25 jaar lid waren. De receptie werd zaterdags gehouden in het gebouw. Er waren vele sprekers aanwezig. Ze kregen een mascotte aangeboden, met het zelf­de uniform aan als de leden zelf. De naam werd Crescendientje

50jaar

ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum een boek te maken, zodat de vijftig jaren bij elkaar vast kwamen te liggen.

60 jaar

Het 60 jarig jubileum werd naast een officiele recpetie gevierd met de reveu in CC de Storm. Daar werd de nieuwe mars Crescendo Gold , gecomponeerd door Hugo Kl Severt voor het eerst voor publiek voorgedragen.