FANFARE CRESCENDO RATUM

  • sep '20 10 21:08

    Crescendo kijkt uit naar jubileum

    Geschreven door : - reactie(s) : 0

Op 15 april 2021 viert Crescendo haar 75 jarig bestaan. Een mooi jubileum waarvoor we al allerlei leuke dingen in petto hebben. De meeste houden we nog even "onder de pet" maar de grootse opening van dit jubileumjaar willen we al wel kwijt: een bijzonder jubileumconcert met een speciaal gastoptreden van niemand minder dan zangeres Trijntje Oosterhuis. Crescendo laat deze avond horen dat fanfaremuziek zeer veelzijdig kan klinken. Het wordt een groots muziekspektakel voor jong en oud, met veel herkenbare muziek en medewerking van de slagwerkgroep.

Kaarten à € 27,50 voor deze mooie avond zijn al te bestellen bij Theater de Storm. (Klik hier) of rechtstreeks bij onze leden. 

Corona heeft inmiddels roet in het eten gegooid.  Helaas hebben we dit concert moeten uitstellen naar 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Het is ook mogelijk uw geld terug te ontvangen indien u daar de voorkeur aan geeft. Neemt u dan contact op met Theater de Storm. Tegelijkertijd blijft de kaartverkoop voor 2022 doorgaan.